Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned
Szereplők, akiket utálok
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szereplők
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
norin94
Külsős

HozzászólásElküldve: Pént. Dec. 2009 18, 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nekem nagyon sokáig Yaan egyáltalán nem volt szimpatikus egy beképzelt, hirtelen haragú kis kölyöknek gondoltam.Viszont most olvastam el az Árulást! És abban az egyik kedvenc szereplőm lett. Borzalmas, hogy mennyi veszteség éri. És szinte mindig ő húzza a rövidebbet!A legnegatívabb személy nekem az első két részbne egyértelműen Rundi volt. De a harmadik kötet végére Yann apja lett az abszólut ki nem állható személy! Elárulni a saját fiát könyörgöm ennél szánalmasabbat!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ruby
Külsős

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 2010 12, 9:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

A legjobban Rundit utálom, ő egyszerűen borzalmas egy figura. Meg azt az újságírót, akinek a cikke miatt Yaant elkapják. Confused
Az idősebb Yaan sem a szívem csücske, de neki legalább olyanok a jelenetei, amin tudok nevetni. Olyan negatív, hogy már észre sem veszi az ember, hogy tényleg komolyan ilyen. Laughing
Vissza az elejére
Arminia
Kaveni

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 2010 13, 8:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ruby írta:
A legjobban Rundit utálom, ő egyszerűen borzalmas egy figura. Meg azt az újságírót, akinek a cikke miatt Yaant elkapják. Confused
Az idősebb Yaan sem a szívem csücske, de neki legalább olyanok a jelenetei, amin tudok nevetni. Olyan negatív, hogy már észre sem veszi az ember, hogy tényleg komolyan ilyen. Laughing

Nevetni?Shocked
Melyik jelenetén tudtál nevetni?
Nekem egy sem volt ilyen.
Amúgy ő nem úgy rosszindulatú, mint Rundi, inkább szűk látókörű és irigy. Meg gyűlölet is van benne bőven. Amiről már az elején olvasni:
"Aki gyűlöl az gyilkos".
Sajnos nem vette észre milyen emberek közé keveredett, és ezt ki is használták. Ennek ellenére valahogy nem tudom sajnálni.
Ruby
Külsős

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 2010 13, 3:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Amikor leteremti Giint, akkor egyszerűen olyan a szituáció... Csa ömlik belőle a szó, de nekem annyira... nem is tudom, talán már tényleg röhejes. Nem igazán veszi észre magát. /Az idősebb Yaanról írtam =)/
Vissza az elejére
Arminia
Kaveni

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 2010 16, 9:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ruby írta:
Amikor leteremti Giint, akkor egyszerűen olyan a szituáció... Csa ömlik belőle a szó, de nekem annyira... nem is tudom, talán már tényleg röhejes. Nem igazán veszi észre magát. /Az idősebb Yaanról írtam =)/

Arra gondolsz,amikor a családi tanács megtárgyalja, hogy kitegyék-e Giint?
Ott tényleg viccesen viselkedett. Ha jól emlékszem még Giin is alig bírta visszafogni magát, nehogy hangosan felnevessen. Laughing
Ruby
Külsős

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 2010 16, 9:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Igen, arra gondolok. Egyébként meg nekem sincs a kedvenceim között, de vannak nagy jelenetei.
Valahogy van olyan, akit sokkal jobban tudok utálni, mint őt.
Vissza az elejére
Noja
Kaveni

HozzászólásElküldve: Csüt. Máj. 2010 06, 1:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ruby írta:
Igen, arra gondolok. Egyébként meg nekem sincs a kedvenceim között, de vannak nagy jelenetei.
Valahogy van olyan, akit sokkal jobban tudok utálni, mint őt.

Nálam Shaayinn lassan már eléri azt a szintet, aminél nincs tovább. Utálom benne, hogy mindig úgy helyezkedik, hogy mindig jól jöjjön ki a szituációból, pl. amikor beárulja Giinéket Paulnak (ott egyébként abszolút egyetértettem Yaan gondolatával, miszerint legjobb lenne lelőni az öreget). A másik meg: miután Yaan képébe hazudta, hogy milyen büszke rá, stb, utána szemrebbenés nélkül tanúskodik ellene a bíróságon. Sosem szeretett magán kívül senkit, sosem nézte más érdekeit, és ezt nagyon-nagyon nem szeretem benne. Egyébként egy iszonyúan jó karakternek tartom, a vicces beszólásit meg értem, van egy-két jó mondata, pl. amikor David családba kerüléséről esik szó és megjegyzi, hogy akkor már ketten lesznek, akiket házasítani kell, vagy amikor kifejti, hogy szerinte a fia meg Giin közösen világuralomra törnek. Na, utóbbi tényleg nevetséges, bár nem vicces értelemben (inkább kínomban nevettem már rajta).
Solantar
Kaveni

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 2010 06, 11:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát igen, Shaayin, olyan mélységekig süllyedt, ami nagyon durva... Tényleg nem tudom, h régesrégen miért nem rakták ki a Kavenből...

********* SPOILER*************

Nagyon durva, h Martyn még Rundinál is jobban utálta a Kavent, mégpedig annyira, hogy egy egész bolygót képes elpusztítani Shocked
Még jó, h meghalt... Nekem olyan érzésem volt, hogy öregkorára nem tudta az utálatát olyan jól leplezni ideológiákkal és egyebekkel, mint fiatalkorában (lásd Shine Meron portré égetése).
Melilan is egy jó nagy görény, ideje, h végre elkapaták... Azt mondjuk nem értem, h miért tartott szeretőt, ha szerette Shondát? Shocked

Érdekes kérdés Armoin személye... A 3. kötettől kezdve, amikor Giin-nel személyesen találkozik, érezni lehetett, h nem teljesen gonosz, de Ő még Giin-nél is hidegebb és távolibb... Tényleg nem gonosz, de mégsem tudtam őt kicsit sem szeretni...
Vissza az elejére
Solantar
Kaveni

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 2010 06, 1:25 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

****** SPOILER ********

El is felejtettem: nem derül ki a 4. kötetben, h Giin hol lép rá nagyn Rundi lábára, h miért utálja Rundi annyira Giin-t.
Volt még valami másik kérdéses pont is, de kiment a fejemből Rolling Eyes
Vissza az elejére
Sastojci
Elsőszülött

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 2010 06, 2:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Solantar írta:
****** SPOILER ********

El is felejtettem: nem derül ki a 4. kötetben, h Giin hol lép rá nagyn Rundi lábára, h miért utálja Rundi annyira Giin-t.
Volt még valami másik kérdéses pont is, de kiment a fejemből Rolling Eyes

Nálam az nem egészen tiszta, miért állt érdekében Q-eredményeket hamisítgatni.
Szerintem lábralépésnek épp elég, hogy mennyi mindent lát, tud és mond, amit Rundi szempontjából nem kéne. Még sok is. Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Poggi
Tanácstag

HozzászólásElküldve: Vas. Jún. 2010 06, 3:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sastojci írta:
Solantar írta:
****** SPOILER ********

Volt még valami másik kérdéses pont is, de kiment a fejemből :roll:

Szerintem lábralépésnek épp elég, hogy mennyi mindent lát, tud és mond, amit Rundi szempontjából nem kéne. Még sok is. :)

továbbá miért állt érdekükben Yaan-t kiszakajtani. ezt még mindig nem értem. Melilant se igazán, úgy értem, így is baromi sokat tejelt neki Shayinn, és nem tudom, mi másra vágyott még.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése MSN Messenger
Solantar
Kaveni

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 2010 07, 9:35 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Poggi írta:

továbbá miért állt érdekükben Yaan-t kiszakajtani. ezt még mindig nem értem. Melilant se igazán, úgy értem, így is baromi sokat tejelt neki Shayinn, és nem tudom, mi másra vágyott még.

Rundi sztem Yaan-t azért akarta kiszakítani, mert egy mentalitásban tehetséges, tehát ügyes-okos-értelmes fiatal srácot szerez meg, aki akkoriban annyira gyűlölte a Kaven-t, mint ő maga. Szerintem ez bőven elég indok, de ha ez nem lenne elég, akkor ha már akkor is utálta a Raas családot, akkor ezzel szép pofont is ad nekik.

Melilant milyen tekintetben nem érted?

Sastojci írta:

Valószínűleg már akkor is pénz- és hatalom-éhes volt, és/vagy már akkor is szerette belülről rombolni a Kavent.

Amúgy érdekes, h az egész történetben kb. 3-4 db nagyon elvetemült figura van (Shee Martyn, Rundi, Melilan és kicsit Martyn elnök anyja), és ekkora bajt okoznak.
Nyilván ott van még az SE, de az egész magától megmaradt volna fanatikusok / szélsőségesek kis csoportjának.
Vissza az elejére
admin
Kaveni

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 2010 07, 5:50 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Solantar írta:

Melilan is egy jó nagy görény, ideje, h végre elkapaták... Azt mondjuk nem értem, h miért tartott szeretőt, ha szerette Shondát? Shocked

A szerető előbb volt, és szüksége volt rá - meg ott volt a gyerekük is... Egyébként talán Melilanról hosszabban kellett volna a LExikonban írni, csak már untam. Majd egyszer, talán... Very Happy
Vissza az elejére
Anibell
Külsős

HozzászólásElküldve: Kedd. Jún. 2010 15, 9:05 pm    Hozzászólás témája: Siaxen Hozzászólás az előzmény idézésével

Rundi, Martyn, Melilan... és Yann sr. persze lehet őket utálni, hiszen a rossz oldalon vannak, aljasok, önzőek, pénz- vagy hataloméhesek, egyikőjükre sem szavazok, mert nem is vártam tőlük mást vagy jobbat...

Ehhez képest Siaxen a jó oldalon áll, okos, és jóképű... és nem utálom, de nagy csalódást okozott, hogy mennyire nem érez rá a niesi életmódra, világlátásra, mennyire nem érti Judy-t, miközben azt képzeli, hogy szereti...
Vissza az elejére
Mizandra
Kaveni

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 2010 16, 10:48 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Yann kiszakajtása talán része volt a Raas-család szétzúzására irányuló tervnek, hiszen így az elsőszülött-vonalból vesztettek el egy tehetséges fiatalt. A család szétzúzására pedig azért van szükség, hogy Shonda nevében hozzáférjenek a Raas-vagyonhoz.
Vissza az elejére
Mizandra
Kaveni

HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 2010 16, 10:52 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

[quote="Solantar"]Hát igen, Shaayin, olyan mélységekig süllyedt, ami nagyon durva... Tényleg nem tudom, h régesrégen miért nem rakták ki a Kavenből...

********* SPOILER*************

Nagyon durva, h Martyn még Rundinál is jobban utálta a Kavent, mégpedig annyira, hogy egy egész bolygót képes elpusztítani Shocked
Még jó, h meghalt... Nekem olyan érzésem volt, hogy öregkorára nem tudta az utálatát olyan jól leplezni ideológiákkal és egyebekkel, mint fiatalkorában (lásd Shine Meron portré égetése).

Érdekes kérdés Armoin személye... A 3. kötettől kezdve, amikor Giin-nel személyesen találkozik, érezni lehetett, h nem teljesen gonosz, de Ő még Giin-nél is hidegebb és távolibb... Tényleg nem gonosz, de mégsem tudtam őt kicsit sem szeretni...[/quote]

És azt észrevettétek, hogy Eta neve alatt itt a fórumban Armoin-ra a jelölés?
Vissza az elejére
Solantar
Kaveni

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 2010 17, 11:37 am    Hozzászólás témája: Re: Siaxen Hozzászólás az előzmény idézésével

Anibell írta:
Siaxen a jó oldalon áll, okos, és jóképű... és nem utálom, de nagy csalódást okozott, hogy mennyire nem érez rá a niesi életmódra, világlátásra, mennyire nem érti Judy-t, miközben azt képzeli, hogy szereti...

Tényleg, ezt kifelejtettem a felsorolásból. Sőt, még Giin számára is unszimpatikus lett, pedig mennyire jó véleménnyel volt róla eleinte... Szép példa arra, hogy hogyan teszi tönkre a politika a jó embereket is Sad
Vissza az elejére
Solantar
Kaveni

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 2010 17, 11:39 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Mizandra írta:

Igen, és nem is értettem igazán még a 3. kötet után és még most sem... Eleinte azt hittem, h azért mert ugye a Vezető Testület elnöke a legmagasabb rang a fórumon, de végig furcsa volt Confused
Vissza az elejére
admin
Kaveni

HozzászólásElküldve: Csüt. Jún. 2010 17, 10:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Solantar írta:
Mizandra írta:

Igen, és nem is értettem igazán még a 3. kötet után és még most sem... Eleinte azt hittem, h azért mert ugye a Vezető Testület elnöke a legmagasabb rang a fórumon, de végig furcsa volt Confused

Ez annyira zavaró? Elvégre ennek a fórumnak én vagyok a moderátora. Smile De ha akarjátok, átírhatom Shee Martynra vagy Shine Meronra is. Wink
Vissza az elejére
Mizandra
Kaveni

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 2010 21, 3:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Azóta már nem zavaró, mióta kiderült, hogy ő volt a titkos ellenállás vezetője. Kezdetben nem tűnt szimpatikus szereplőnek, ezért volt furcsa, hogy "azonosulsz" vele.
Vissza az elejére
R.W.
Külsős

HozzászólásElküldve: Vas. Aug. 2010 15, 3:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Természetesen én is Shaayint (imádom ezt a nevet, olyan jó hangzása van és szerintem tökre passzol rá) utálom a legjobban. Mondjuk ha nem lenne ilyen, akkor egy pár jó jelenettel szegényebb lenne a történet. Itt gondolok például arra, amelyikben Rengi papa a maga 170 centijével ráijeszt, aztán lekever neki egy pofont Laughing Vagy amikor a legvégén yr. Yaan ráhozza a frászt. Abszolút megérdemli szerintem az összes büntetést, amit kap, mert egy égetnivaló csúszómászó (nem a legmegfelelőbb szavak, de nem akarok káromkodni).

Persze Shee Martyn és Rundi sem a szívem csücske, de őket sosem gyűlöltem annyira, mint Shaayint, aki talán mindhárom főszereplőnek a legtöbb bosszúságot (főleg Giin) és fájdalmat (Judy és Yaan) okozza.
Vissza az elejére
Vanna
Külsős

HozzászólásElküldve: Csüt. Aug. 2010 19, 8:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem Brendon soha nem volt szimpi. Akkor sem amikor még Yaannak segített. Valami furcsa mindig is volt benne... Confused
Vissza az elejére
R.W.
Külsős

HozzászólásElküldve: Kedd. Aug. 2010 24, 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én Brendont mindig nagyon szerettem Very Happy Najó, a nagyon szerettem talán egy kicsit erős, de kedveltem Smile
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Szereplők Időzóna: (GMT +2 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4
4 / 4 oldal

Ugrás:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.